Instillinger for karusellen
Operasjoner for kontaineren
Høyde (px)
Høyde (px) mobil
Timer (ms)
Vis tall på dottene
Ikke roter
Naviger når musen er over
Behold aspect ratio
Høyde er maksimum høyde
Hide navdots

BOOK NÅ

Innsjekk
Utsjekk
Fortsett til booking
Sentralt i Oslo sentrum

Vi har konformtable og stilige leiligheter / studioer som kan leies på lang og korttid

En leilighet er perfekt for de som skal reise hjemmefra i korterer eller lengere perioder. Det være seg i arbeidssammenheng, skole, Oslo-besøk eller andre grunner, er en leilighet langt bedre enn et hotellrom. Vi vil at du skal føle deg hjemme og gå om dagen som du normalt ville.

Leilighetene er velutstyre og inkluderer: gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, fult utstyrt kjøkken, kjøleskap / fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin. On-site resepcsjon er tilgjengelig hver dag fra kl 08.00 til 18.00

Dra fordel av beliggenheten innen gangavstand fra sentrum, butikker, og kafeer, restauranter, museer, kino, og parkområder. Å komme seg rundt i byen er lett, da vi ligger i nærheten av store buss- og trikkelinjer og en 5-min tur til Grønland T-banestasjon.
 

Liten studioleilighet

2 -ROMS

3 -ROMS

SKREDDERSYDDE BEDRIFTSAVTALER

Å jobbe hjemmefra betyr ofte ekstra stress. Derfor er det viktig for oss å gjøre våre gjesters til å føle seg hjemme så mye som mulig. Som bedrift er det viktig at de ansatte trives og kan bruke energi på det de kan best. 

Vi skreddersyr oppholdet og avtaler for våre bedriftskunder slik at de vet at de alltid har et hjem å komme til når de er borte.

POST ADRESSE & RESEPSJON:
LAKKEGATA 52
0187 OSLO, NORWAY
TLF: (+47) 23 89 10 44
POST@AKERSHAVE.NO