Instillinger for karusellen
Operasjoner for kontaineren
Høyde (px)
Høyde (px) mobil
Timer (ms)
Vis tall på dottene
Ikke roter
Naviger når musen er over
Behold aspect ratio
Høyde er maksimum høyde
Hide navdots

BOOK NÅ

Innsjekk
Utsjekk
Fortsett til booking
Sentralt i Oslo sentrum

Vi har kortids- og langtidsutleie i komfortable og stilige leiligheter

En leilighet er perfekt for de som skal reise hjemmefra i korterer eller lengere perioder. Det være seg i arbeidssammenheng, skole, Oslo-besøk eller andre grunner, er en leilighet langt bedre enn et hotellrom. Vi vil at du skal føle deg hjemme og disponere dagen som du normalt ville.

Leilighetene er velutstyre og inkluderer: gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, fullt utstyrt kjøkken, kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Resepsjonen er åpen man- fre 8:00 - 18:00, lør-søn fra kl 10.00 til 18.00 dersom du ønsker å komme innom for en prat eller en visning.

Dra fordel av beliggenheten innen gangavstand fra sentrum, butikker, og kafeer, restauranter, museer, kino, og parkområder. Å komme seg rundt i byen er lett, ettersom vi ligger i nærheten av store buss- og trikkelinjer, eller en 3-min gange til Grønland T-banestasjon.
 

SKREDDERSYDDE BEDRIFTSAVTALER

Å jobbe hjemmefra betyr ofte ekstra stress. Derfor er det viktig for oss å gjøre våre gjesters til å føle seg hjemme så mye som mulig. Som bedrift er det viktig at de ansatte trives og får bruke energi på det de kan best. 

Vi skreddersyr oppholdet og avtaler for våre bedriftskunder slik at de vet at de alltid har et hjem å komme til etter å ha vært borte.

POST ADRESSE & RESEPSJON:
LAKKEGATA 52
0187 OSLO, NORWAY
TLF: (+47) 23 89 10 44
WHATSAPP: (+47) 91 90 18 67
POST@AKERSHAVE.NO

Veibeskrivelse til Akers  Have Apartments

 

En mulig måte å komme seg til leilighetene fra flyplassen er ved å ta tog til Oslo S. Vi ambefaler deg å ta NSB toget ettersom turen med trikk eller buss fra Oslo S til Heimdalsgata er inkludert i NSB billetten.
 

Det er svært enkelt å komme seg til Akershave fra Oslo S (sentralstasjon) og bussterminalen, du kan:

  • Gå i ca. 10 minutter
  • Ta 31 bussen (retning Tonsenhagen) eller 31 bussen (retning Nydalen) til Heimdalsgata.
  • Ta 17 trikken (retning Sinsen-Grefsen stasjon) til Heimdalsgata

 * Dersom leiligheten begynner med "A" eller "B", er inngangen i Heimdalsgata 1. Her finner dere en stålport, hvorpå det befinner seg en sort kodeboks til venstre for porten. På denne er det skrevet "Akers Have Apartments" og det er her dere skal taste inn den tilsendte koden.
 

 ** Dersom leiligheten begynner med "C", er inngangen i Lakkegata 52. Døren er til venstre for resepsjonen.

System provided by GetShop AS - www.getshop.com