Instillinger for karusellen
Operasjoner for kontaineren
Høyde (px)
Høyde (px) mobil
Timer (ms)
Vis tall på dottene
Ikke roter
Naviger når musen er over
Behold aspect ratio
Høyde er maksimum høyde
Hide navdots

    
  
Innsjekk
Utsjekk
Fortsett til booking
Sentralt i Oslo sentrum

Vi har komfortable, stillige og møblerte leiligheter som kan leies for en lang (minst 1 år) eller kort periode (minst 1 måned)

En leilighet er perfekt for de som skal reise hjemmefra i kortere eller lengre perioder. Det være seg jobb, skole, besøk eller flytting til Oslo, en leilighet er langt bedre enn et hotellrom. Vi vil at du skal føle deg hjemme og gjøre dagen din som du pleier.

 

Vi har automatiserte leiligheter som bruker en nøkkelkode som gjesten bruker for å få tilgang til leiligheten og eiendommen. Leilighetene er velutstyrte og inkluderer; gratis WiFI, flatskjerm -TV, fullt utstyrt kjøkken, kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin.
 

Dra fordel av beliggenheten i gangavstand fra sentrum, butikker og kafeer, restauranter, museer, kino og parkområder. Det er enkelt å komme seg rundt i byen, ettersom vi ligger i nærheten av store buss- og trikkelinjer og 5 min gange til T-banestasjonen Grønland.

studioleilighet 
(1-roms leiligheter)

SKREDDERSYDDE BEDRIFTSAVTALER

Å jobbe hjemmefra betyr ofte ekstra stress. Derfor er det viktig for oss å gjøre våre leietakere til å føle seg hjemme så mye som mulig. Som bedrift er det viktig at de leietakere trives og får bruke energi på det de kan best. 

Vi skreddersyr oppholdet og avtaler for våre bedriftskunder slik at de vet at de alltid har et hjem å komme til etter å ha vært borte.

POST ADRESSE & SERVICE KONTOR:
LAKKEGATA 52
0187 OSLO, NORWAY
ÅPENINGSTID: M-F kl. 9-16
TLF: (+47) 23 89 10 44
Email: post@akershave.no
System provided by GetShop AS - www.getshop.com
Privacy | GDPR