Overnatting, shopping og livet ved akerselva

Bak restauranten SüdØst og inntil Akerselva, ligger Grünerløkkas nye perle inne i kvartalet mellom Trondheimsveien, Heimdalsgata og Lakkegata. Det betyr gangavstand til alt det Oslo har å by på. Fra vintage, eksotiske, moderne og spesialitets butikker til kaféer, puber og restauranter. Ved den myldrende elva finner du også konserthus, kinoer, utesteder og du får tilgang til Oslos byliv på sitt beste.

Hvis du heller ønsker å ha en rolig dag hjemme, er det flere daglivarebutikker rett i nærheten. Du får altså tilgang på alt det du trenger for å føle deg mest mulig hjemme.

Om Akers Have som hjem

Akers Have leier ut leiligheter til kortids- (1-måned+) og langtidsutleie (1-år+). Vi eier våre egne bygg og har derfor mulighet til å skreddersy våre leiligheter direkte til våre kunder. Gjestene er velkomne til å kontakte resepsjonen for å la oss vite hvordan vi kan gjøre deres opphold enda bedre. Dette er grunnen til at så mange har valgt Akershave som et hjem, når de er borte fra hjemmet.

POST ADRESSE & RESEPSJON:
LAKKEGATA 52
0187 OSLO, NORWAY
ÅPENINGSTID: M-F kl. 9-16, M-F / STENGT, L&S
TLF: (+47) 23 89 10 44
WHATSAPP: (+47) 91 90 18 67
POST@AKERSHAVE.NO

Veibeskrivelse til Akers  Have Apartments

 

En mulig måte å komme seg til leilighetene fra flyplassen er ved å ta tog til Oslo S. Vi ambefaler deg å ta Vy toget ettersom turen med trikk eller buss fra Oslo S til Heimdalsgata er inkludert i Vy billetten.
 

Det er svært enkelt å komme seg til Akershave fra Oslo S (sentralstasjon) og bussterminalen, du kan:

  • Gå i ca. 10-20 minutter
  • Ta 31 bussen (retning Tonsenhagen) eller 31 bussen (retning Nydalen) til Heimdalsgata stasjon.
  • Ta 17 trikken (retning Sinsen-Grefsen stasjon) til Heimdalsgata stasjon

 * Dersom leiligheten begynner med "A" eller "B", er inngangen i Heimdalsgata 1 (Google Maps Link: http://tinyurl.com/y2hzg4mm) . Her finner dere en stålport, hvorpå det befinner seg en sort kodeboks til venstre for porten. På denne er det skrevet "Akers Have Apartments" og det er her dere skal taste inn den tilsendte koden.
 

 ** Dersom leiligheten begynner med "C", er inngangen i Lakkegata 52 (Google Map Link: https://tinyurl.com/y6e28vfp). Døren er til VENSTRE for resepsjonen.

System provided by GetShop AS - www.getshop.com
Privacy | GDPR